Yhdistä lainat Rahalaitoksella!

Oletko ottanut lukuisia pikavippejä ja kulutusluottoja eri lainayhtiöiltä? Maksatko velkoja takaisin monelle eri palvelulle? Jos sinulla on lainaa useasta eri palvelusta ja kamppailet lainakulujen ja -korkojen takaisinmaksun kanssa, Rahalaitoksen lainanyhdistämispalvelu voi auttaa sinua. Palvelussa voit yhdistää kaikki lainasi yhteen nippuun ja säästää näin huomattavasti kuluissa. Jos kertyneet pikavippivelat huolettavat sinua, ja haluat tilanteeseen mahdollisimman edullisen ja kätevän ratkaisun, tutustu Rahalaitoksen lainanyhdistämispalveluun alta.

Lainojen yhdistäminen

Rahalaitos on luotettava palvelu, joka etsii sinulle aina mahdollisimman edullisen lainan. Voit yhdistää lainasi aina 50 000 euroon asti täyttämällä palvelun verkkosivuilla ilmaisen hakemuksen. Saat lainatarjouksen yleensä jo heti samana päivänä. Muista lainahakemusta täyttäessäsi rastittaa ruutu ”Haluan yhdistää vanhoja lainoja”.

Lainojen yhdistäminen kannattaa, sillä sen avulla voit säästää lainakuluissa, saada pidemmän maksuajan lainallesi ja näin ollen helpottaa oman taloutesi hallintaa. Kun maksat lainaan liittyvät kulut vain yhdelle luotonantajalle, säästät huomattavan summan rahaa. Jos sinulla on siis useammalta lainayhtiöltä otettuja pikavippejä, kulutusluottoja ja luottokorttivelkoja, Rahalaitos yhdistää ne kaikki vain yhdeksi takaisinmaksettavaksi lainaksi. Näin veloista eroon pääseminen helpottuu huomattavasti.

Esimerkkilaskelma lainasta

Rahalaitoksen verkkosivuilta voit helposti laskea lainasumman ja lainan takaisinmaksuajan mukaan lainalle kertyvän kuukausierän ja lainaan liittyvät muut kustannukset. Näet mm. lainan nimelliskoron, todellisen vuosikoron, aloitus- ja kuukausikulut sekä tilinhoitomaksut ja korkokulut.

Jos lainaamasi summa on 10 000 euroa ja lainan takaisinmaksuaika 5 vuotta, lainan kuukausieräksi tulee 214 euroa. Lainan nimelliskorko on 10,4 % ja todellinen vuosikorko 10,91 %. Tilinhoitomaksuja tai aloitus- ja kuukausikuluja ei ole. Korkokuluja tulee maksettavaksi 2867 euroa, kokonaiskulujen ollessa 12 867 euroa.

Asiakaspalvelu

Voit ottaa epäselvissä asioissa yhteyttä Rahalaitoksen asiakaspalveluun, joka vastaa kaikkiin yhteydenottopyyntöihin noin kahden tunnin sisällä kysymyksen jättämisestä palvelun aukioloaikoina. Vastaus tulee aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Yhteyden asiakaspalveluun saa verkkosivuston yhteydenottolomakkeen kautta. Syötä lomakkeeseen nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, kysymyksesi aihe sekä viesti ja yhteydenottotapa, niin saat vastauksen mahdollisimman nopeasti. Voit ottaa yhteyttä palveluun myös sähköpostin tai puhelimen välityksellä, tai jopa faksilla.