Pikalainoja rahantarpeeseen

Pikalainaa24.fi kokoaa yhteen rahoitusalan uusimmat luottotarjoukset. Ferratum tarjoaa jatkuvan kulutusluoton niin pieneen kuin suureenkin rahantarpeeseen. Joustava-luotolla voi nostaa lainaa 2000 euroon asti mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Luottopäätöksen saa välittömästi ja rahat maksetaan tilille yleensä viidessä minuutissa. Lainan saa siis nopeasti, ja hakea voi myös mobiililisti.

Ferratumin Joustava-luotto on asiakkaan jatkuvassa käytössä sovittuun luottorajaan asti. Uudet nostot voi tehdä ilman uutta luottohakemusta ja takaisin maksettu osuus lainasta on asiakkaan uudelleen käytettävissä, luottokortin tavoin. Nostojen määrät ja ajankohdat asiakas voi määrittää itse.

Luottotilin avaaminen ei maksa mitään ja myöskään tilinhoitomaksua ei ole. Nostopalkkiota veloitetaan 12,5 % ja kuukausikorkoa 8,5 %. Takaisinmaksun kuukausittaiset minimilyhennykset ovat minimissään 12,5 % lainasaldosta, aina kuitenkin vähintään 150 €. Uusi asiakas saa 50–300 euron korottoman ensilainan.

Jatkuvaa luottoa 2000 euroon asti tarjoaa myös LuottoRaha. Lainan hakeminen on LuottoRahallakin ilmaista ja luottopäätöksen saa heti. Rahat maksetaan tilille vartin sisällä, ja lainan voi nostaa sekä maksaa takaisin erissä. LuottoRaha lähettää asiakkaalle laskun kerran kuukaudessa.

Pikalainoja on mahdollista saada vieläkin suurempaan rahantarpeeseen. Esimerkiksi Cashbuddylta saa jopa 3000 euron lainan välittömästi. Laina-aika on 60 kuukautta ja korko 14,9 % – 24,9 % lainasummasta ja -ajasta riippuen. Kuten muista lainapalveluista myös Cashbuddylta lainapäätöksen saa heti hakemuksen täyttämisen jälkeen, ja lainaa voi hakea mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Takaisinmaksuerät voi valita itselleen parhaiten sopivalla tavalla. Cashbuddylta lainaa hakeakseen täytyy olla yli 22-vuotias, maksuhäiriötön, sekä säännöllisten kuukausitulojen on oltava vähintään 1200 euroa. Laina maksetaan viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Myös Limiitti tarjoaa 3000 euron lainarajan, jota käytetään aivan kuten luottokorttia. Asiakas voi itse määrittää lainannostoajat ja -määrät, ja kuten muissa lainapalveluissa myös Limiitillä lainat voidaan maksaa takaisin joko erissä tai kerralla. Pienin mahdollinen lainan kuukausierä on 50 €. Limiitti tarjoaa lisäksi uusille asiakkaille 100–500 euron korottoman ensilainan. Lainan saa tilille välittömästi.

Vieläkin suurempia pikavippejä voi hakea. Pankkien ja rahoituslaitosten kanssa yhteistyössä oleva Rahalaitos tarjoaa nimittäin lainaa ilman takaajia 500 eurosta jopa 50 000 euroon saakka. Takaisinmaksuun voi neuvotella itselleen parhaiten sopivat kuukausierät. Lainaa hakeakseen on oltava maksuhäiriötön ja vähintään 20-vuotias, ja vuositulojen on oltava yli 10 000 euroa. Hakea voi kaikkina vuorokaudenaikoina viikon jokaisena päivänä. Luottopäätös annetaan heti, ja usein rahat saa tilille jo saman päivän kuluessa.