Lainaa Limiitti.fi-palvelusta!

Limiitti.fi on suomalainen, vuonna 2006 perustetun Tact Finance Oy:n omistama lainapalvelu, joka tarjoaa toistaiseksi voimassa olevaa jatkuvaa luottoa maksimissaan 3000 euron luottorajalla. Palvelusta nostettu ensimmäinen 100–500 euron laina on täysin ilmainen, eli se ei eräpäivään mennessä maksettuna kerrytä lainkaan korkoa eikä siitä veloiteta minkäänlaisia nostokuluja. Tämä saattaa madaltaa ensikertalaisten kynnystä hakea helpotusta rahantarpeeseen pikalainan muodossa, mutta ensilainan jälkeen nostetut lainat eivät ole Limiitti.fi-palvelussa sen edullisempia kuin pikavipit yleensäkään. Palvelu tosin mainostaa tarjoavansa jatkuvaluonteista lainaa, ei pika- tai pienlainaa, ja sivuston tunnuslause on ”Fiksumpi vaihtoehto”. Tästä huolimatta kyseessä on pikavippejä tarjoavien toimijoiden tapaan palvelu, jonka myöntämä laina voi tulla nostajalleen kalliiksi.limitti

HAE LAINA

Lainan hinta Limiitillä

Ensimmäistä 100–500 euron lainaa lukuun ottamatta lainannostokulut ovat palvelussa 15 % noston määrästä. 2000 euron limiitillä jatkuvan luoton nimelliskorko on 90 % ja todellinen vuosikorko 138,98 %. Minimilyhennykset ovat 50 ja 250 euron välillä. Esimerkiksi nostettaessa 1500 € kerralla kuukausikorko on 5–7,5 %, todellinen vuosikorko 97,81 % ja arvioitu kokonaiskustannus 2129 €, jos lainan maksaa takaisin 12 kuukausierässä.

3000 euron limiitillä luoton nimelliskorko on 60 %. Todellinen vuosikorko kerralla nostetulle 3000 euron lainalle on 97,81 %, jos laina maksetaan takaisin vuoden sisällä. Lyhennyserät ovat minimissään 50 euroa ja maksimissaan 300 euroa. Lainan kokonaiskustannukset nousevat yhteensä 4258,50 euroon. Luotto voidaan maksaa takaisin maksimissaan 30 kuukauden sisällä.

Tilin avaus- tai hoitomaksuja Limiitillä ei ole.

Kuka voi hakea lainaa Limiitiltä ja miten sitä haetaan?

Limiitti.fi myöntää lainaa vähintään 20 vuotta täyttäneille henkilöille, joilla ei ole aiempia luottohäiriömerkintöjä. Hakijan on oltava Suomen kansalainen ja hänellä on oltava vakituinen kotiosoite Suomessa.

Lainaa haetaan täyttämällä luottohakemus ja tunnistautumalla palvelussa verkkopankkitunnuksilla. Lainapäätös tulee viipymättä, ja päätöksen ollessa myönteinen ensimmäisen noston summa maksetaan tilille välittömästi. Nostoja voi jatkossa tehdä yleisimpiin pankkeihin 24 tuntia vuorokaudessa, kaikkina päivinä. Nostoja voi tehdä verkkopalvelun Omat sivut -osion lisäksi myös tekstiviestillä.