LuottoRaha – tietoa yrityksestä!

LuottoRaha on myöntänyt kulutusluottoja Pohjoismaissa jo yli kymmenen vuoden ajan, vuodesta 2005 asti. Se on kulutusluottoihin erikoistuneen yksityisen osakeyhtiön, suomalaisen C Finance Oy:n aputoiminimi, jonka toimisto sijaitsee Helsingissä. LuottoRaha tarjoaa lainapalvelua myös Ruotsissa nimellä Meddelandelån Sverige Ab sekä palvelun FlexLimit kautta. LuottoRaha on myöntänyt lainaa jo yli 200 000 asiakkaalle.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
limitti50-2000€30 pv20 VHae Lainaa!

C Finance Oy on kuulunut Suomen Luotonantajarekisteriin vuoden 2010 lopusta. Merkintä rekisterissä on lainan myöntämisen edellytys Suomessa. C Finance Oy:n toiminta ja tausta ovat siis viranomaistahon tarkistamia, eli kyseessä on luotettava lainapalvelu.

Suomen Pienlainayhdistyksen perustaja

C Finance Oy teki aloitteen Suomen Pienlainayhdistyksen perustamiselle vuonna 2007. Yhdistyksen tarkoituksena oli valvoa vastuullista luotonantoa. Yhdistys toimi vuoteen 2013 asti, yhteensä kuuden vuoden ajan, minkä jälkeen se lopulta purettiin lakimuutoksen seurauksena. Tuolloin myös monet muut alan yritykset lopettivat toimintansa. Tämän jälkeen C Finance Oy kehitti LuottoRaha-palvelun, ja tällöin myös sen entisen Suomen Viestilaina -aputoiminimen toiminta loppui.

LuottoRahan lainamuoto

LuottoRaha myöntää lainaa ilman takaajia tai vakuuksia. Yrityksen lainamuoto on nimeltään Jatkuva luotto, ja sitä tarjotaan 2000 euroon asti. Koko summaa ei tarvitse nostaa kerralla, vaan lainaa voi käyttää oman tarpeensa mukaan. Takaisinmaksu tapahtuu joko erissä tai kerralla. Lainan hakeminen LuottoRahalta on ilmaista.

Luottoanalyysi Instantor – vastuullista luottoa

LuottoRahalla on käytössään Instantor-niminen palvelu. Se on luottoanalyysi, jonka avulla lainayhtiön on helpompi varmistaa, että se myöntää luoton vain maksukykyisille asiakkaille. Tällä tavoin LuottoRaha on pyrkinyt luomaan entistä parempia keinoja asiakkaan maksukyvyn selvittämiseksi, sillä yritys haluaa olla mukana kehittämässä vastuullista luotonantoa. LuottoRahan tarkoituksena on kehittyä ja kasvaa jatkuvasti pikalainamarkkinoilla vastaamaan asiakkaiden muuttuvia rahoitustarpeita.

Asiakkaan luottokelpoisuus arvioidaan verkossa siten, että Instantor-palvelu tutkii ja analysoi lainanhakijan verkkopankin tilitapahtumat. Instantor on automatisoitu ja turvallinen palvelu.

Turvallista palvelua

LuottoRaha-palvelun käyttö on turvallista, sillä sivusto käyttää SSL-suojattua yhteyttä. Asiakkaan tietoja ei myöskään käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin ilman siihen erikseen annettua lupaa.

LainaRaha esittää hinnat asiakkaalle selkeästi ennen lainahakemuksen tekoa. Näin asiakas välttyy yllättäviltä kuluilta. LainaRahan asiakkaat ovat antaneet palvelulle neljä tähteä.