LuottoRaha – joustavat kulutusluotot

Jatkuva luotto jopa 2000€ saakka

Kulutusluottoihin erikoistunut LuottoRaha tarjoaa kevytkorkoisen, juuri luoton nostajalle sopivan lainasumman nopeasti ja turvallisesti. Lainan hakeminen on täysin kulutonta ja luottopäätöksen lainan hakija saa välittömästi hakemuksen lähetettyään. Pienin mahdollinen luottosumma on 50 euroa. LuottoRaha-palvelu on Avainlippu-merkitty sivusto merkkinä kotimaisuudelle laadulle.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
limitti50-2000€30 pv20 VHae Lainaa!

Kuinka luottoa haetaan

LuottoRaha-palvelussa lainan hakeminen on yksinkertaista. Ensiksi lainan hakija tunnistautuu palveluun omilla verkkopankkitunnuksillaan. LuottoRaha käyttää sivustollaan SLL-suojaustekniikkaa (Secure Sockets Layer), jota käyttävät myös monet suomalaiset verkkopankitkin. Henkilötietojen varmistamisen eli identifikoitumisen jälkeen täytetään itse lainahakemus 50-2000 euron luottosummalle ja myönteisen päätöksen myötä luottoa voi nostaa omalle pankkitililleen vaikka välittömästi, riippuen omasta pankista. Ilman verkkopankkitunnuksia lainaa ei ole mahdollista hakea. Luottoa voi hakea sivustolta koska vain, mutta luottohakemuksia henkilökunta käsittelee arkisin kello 8.30-23, lauantaisin puoli yhdestätoista iltakuuteen ja sunnuntaisin kello 13.30-17.

Jos lainapäätös on positiivinen, luoton hakijalle lähetetään tekstiviestinä PIN-koodin, jolla pääsee kirjautumaan Oma LuottoRaha -palveluun. Palvelun kautta voi tarkastella omia luottojaan ja niiden maksusuunnitelmia ja jäljellä olevia velkasaldoja. Mikäli luottopäätös on negatiivinen, voi syynä olla esimerkiksi riittämättömät tulot, luottotietorekisterissä oleva merkintä tai alaikäisyys.

Luoton kulut ja korot

Luoton hakeminen sivustolla on täysin ilmaista. Lainasummaan lisätään myös 14% suuruinen nostoprovisio, joka esimerkiksi 2000 euron lainahakemuksen kohdalla on 280€. 30 päivän maksuajalla luoton korko on noin 24,4 prosenttia, kun taas LuottoRaha ilmoittaa vuotuiseksi nimelliskoroksi 49,88%. Todellinen, kuluttajasuojalain perusteella laskettu vuosikorko suurimmalle mahdolliselle, eli 2000 euron lainasummalle on 109,28 prosenttia.luottoraha

Luoton lyhentäminen

Luottoa on mahdollista lyhentää kahdella eri tavalla: joko minimilyhennyksellä tai tasaerittäin. Minimilyhennys tarkoittaa sitä, että luottoa lyhennetään kuukausittain 13% verran lainasumman suuruudesta, vähintään kuitenkin 200 euroa per kuukausi. Mikäli velkasaldo taas kokonaisuudessaan on pienempi kuin 200€, minimilyhennykseksi katsotaan koko velkasumma. LuottoRaha-palvelussa tasaerittäin lyhentäminen taas toimii niin, että lainan hakija määrittelee itse kuukausittain lyhennettävän, kiinteän rahasumman. Lyhennettävä summa voi siis olla vaikkapa puolet koko velkasaldosta, mutta pienimmillään yhden erän lyhennyssumma saa olla joko 200 euroa tai 13%.