Ferratum joustavaa luottoa joka tarpeeseen

Näin haet lainaa

Ferratumilla luoton hakeminen on hyvin yksinkertaista. Nettipankkitunnuksilla sisään kirjautumisen jälkeen lainasumman voi valita näppärällä liukusäätimellä, joka myös näyttää reaaliajassa arvioidun kuukausisumman lainan takaisinmaksua varten. Kun sopiva luottosumma on löytynyt ja haluttu laina-aika valittu, varsinaisen lainahakemuksen voi täyttää samalla istunnolla kätevästi suoraan yrityksen verkkosivuilla ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään lainan hakijan tilille välittömästi, ilman turhia odotteluja!

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
ferratum50 - 2000€7-30 Päivää21 VHae Lainaa!

Lainan hakijoilta Ferratum edellyttää vähintään 20 vuoden ikää ja moitteettomia luottotietoja. Lisäksi oma sähköpostiosoite sekä puhelinliittymä vaaditaan. Ainoastaan Plus-lainan hakijoiden ikäraja on korkeampi (25 vuotta). Mihinkään Ferratumin lainaan ei tarvita vakuuksia eikä takaajia lainalle.

Erilaiset luottovaihtoehdot

Ferratum tarjoaa jopa kolmea erilaista luottoa, joista hakija voi valita juuri itselleen sopivimman vaihtoehdon. Suosituimmalla Joustava-kulutusluotolla voi hakea lainaa aina 2000 euroon saakka. Luottoon ei sisälly kuukausimaksuja, avauspalkkioita eikä tilinhoitomaksuja, mutta nostopalkkio on 7,5% per nostokerta. Joustava-lainaa hakijan tarvitsee hakea siis vain kerran ja sitä pystyy nostamaan tarpeen mukaan pienemmissäkin kertaerissä valitun luottorajan puitteissa. Luoton nimellinen vuosikorko on yrityksen mukaan 103,42 prosenttia. Todellinen vuosikorko, jossa myös kulut huomioidaan mukaan, on 216,20%. Luoton tietoja voi tarkastella kätevästi myös yrityksen oman mobiilisovelluksen kautta, jonka avulla myös lainaerien nostaminen onnistuu nopeiten.

Koroton-pikavippi on mikrolainoista ehkä se kaikkein suotuisin kuluttajan näkökulmasta. Ferratum myöntää uusille asiakkailleen korottomasti ja kuluttomasti 50-300 euron lainan jopa 30 päivän maksuajalla. Lainan todellinen vuosikorko on 0%, joten pikavippi on nimensä mukaisesti täysin koroton. Koroton-laina on saatavilla tosin vain ensimmäistä kertaa Ferratumilta lainaa hakeville. Koroton-lainaan pätee kuitenkin samat reunaehdot ja edellytykset, kuin yrityksen kaikkiin luottohakemuksiin. Mahdolliset seuraavat lainahakemukset tuleekin tämän jälkeen tehdä Joustava- tai Plus-luotolle.

Suurempaa rahantarvetta tai isompia hankintoja varten Ferratum on kehittänyt Plus-lainan. Luoton avulla hakija voi muutamissa minuutissa hakemuksen lähettämisen jälkeen nostaa jopa 36 kuukauden maksuajalla lainaa aina 2050 eurosta 5000 euroon asti. Myöskään Plus-lainaan ei tule avaus- tai tilinhoitokuluja. Todellinen kulut huomioiva korko vuositasolla lainavaihtoehdossa on korkeimmillaan 112,91%. Hakemisen yhteydessä laina-ajaksi voi määritellä joko 12, 24 tai 36 kuukautta.