Lainasto – jopa 3000 euron joustoluotto

Lainasto Oy on lainapalvelu, joka tarjoaa pikavippejä, kulutusluottoa ja joustoluottoa äkillisesti syntyneeseen rahantarpeeseen. Kerroimme aiemmin palvelun pikavipeistä, joita voi hakea jopa 400 euroon asti. Tässä artikkelissa tutustumme tarkemmin Lainasto Oy:n 3000 euron suuruiseen joustoluottoon.

Joustoluotolta voi tehdä nostoja aina tarpeen mukaan tarvitsematta täyttää uutta lainahakemusta. Se on siis jatkuva luotto, ei kertaluotoinen laina. Lainasto Oy:n joustoluoton luottoraja on jopa 3000 euroa, ja sen takaisinmaksun voi suorittaa pienissä, sinulle sopivissa erissä. Lainan takaisinmaksuajat ovat tavallisesti 3-34 kuukautta.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
lainasto200€ - 2.000€Sopivat kuukausierät21 VHae Lainaa!

Esimerkki lainasta

Jos haet esimerkiksi 2000 euron suuruista joustoluottoa, sen takaisinmaksettavaksi kuukausieräksi tulee enintään 250 euroa. Kuukausikorko lainassa on 5 % ja nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko on 60 % ja todellinen vuosikorko 128,80 € 22 kuukauden takaisinmaksuajalla (kun lainaa maksetaan takaisin maksimierissä). Näin 2000 euron lainan kokonaiskustannuksiksi tulee 3255,89 €. Minimierät lainoissa ovat 20 % avoimesta saldosta, aina kuitenkin vähintään 50 euroa.

Joustoluoton hakeminen tapahtuu vaivattomasti vain muutamassa minuutissa täyttämällä lainahakemus verkossa ja vahvistamalla tulotiedot. Lainastolla on käytössä Instantor-palvelu, jonka kautta tulotietojen vahvistaminen onnistuu nopeasti. Palkkakuitin voi toki lähettää myös esimerkiksi sähköpostin välityksellä. Hakemuksen käsittely tapahtuu välittömästi palvelun aukioloaikoina (ma-pe klo 8-22 ja la-su klo 12–20), ja vie enintään 15 minuuttia. Jos joustoluotto päätetään myöntää sinulle, saat rahat tilillesi välittömästi! Voit tehdä nostoja Omien sivujen lisäksi myös mobiilisovelluksella tai tekstiviestillä, mutta alkuperäinen hakemus on aina täytettävä ensin netissä.

Saatuasi myönteisen lainapäätöksen voit nostaa siitä tarvitsemiasi summia tai vaikka koko summan kerralla. Pienin mahdollinen nosto on 100 euroa.

Lainan hakemisen ehdot

Lainaa voivat hakea kaikki 22–75-vuotiaat henkilöt, ilman vakuuksia ja takaajia tai aiempia maksuhäiriömerkintöjä. Tarvitset hakemuksen täyttämiseen lisäksi verkkopankkitunnukset. Sinun on myös annettava vahvistus tulotiedoista; tällä varmistetaan se, että lainaa myönnetään vain maksukykyisille asiakkaille.

Voit lukea tarkempia tietoja Lainasto Oy:n lainoista palvelun verkkosivuilta tai kysyä neuvoa asiakaspalvelusta.