Vivus – tietoa yrityksestä ja lainoista

Yleistä

Vivus on lainayhtiö, joka on toiminut vuoden 2009 keväästä asti. Tuolloin palvelu aloitti toimintansa nimellä SMSCredit Oy. Vivus on osa 4finance-konsernia, ja sillä on toimipisteitä Suomen lisäksi myös Latviassa, Liettuassa, Ruotsissa, Tanskassa, Iso-Britanniassa ja Puolassa.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
vivus10€ - 2010€3-30 PV20 VHae Lainaa!

Vivus tarjoaa erisuuruisia lainoja aina 10 eurosta 2010 euroon. Uudet asiakkaat saavat täysin kuluttoman ja korottoman ensilainan 400 euroon asti. Pienissä pikavipeissä ei edellytetä säännöllisiä tuloja, joten myös opiskelijoilla on mahdollisuus hakea pikalainaa Vivus.fi-palvelusta. Vanhoille asiakkaille myönnetään sen sijaan aina 2010 euron laina.

Yhtiö ei edellytä hakijalta vakuuksia; ainoat hakukriteerit koskevat lainanhakijan ikää ja luottokelpoisuutta. Palvelu toimii ympäri vuorokauden, eli rekisteröityminen palveluun ja lainahakemuksen täyttäminen onnistuvat mihin vuorokauden aikaan tahansa nopeasti ja vaivattomasti. Myös lainahakemus käsitellään nopeasti, ja rahat siirretään tilille lähes välittömästi palvelun aukioloaikoina.

Toisen lainan hakeminen

Olemme puhuneet aiemmin Vivuksen 400 euron kuluttomista ja korottomista pikavipeistä, joita myönnetään kaikille uusille asiakkaille. Jos olet jo hakenut tätä ensilainaa palvelusta, voit hakea uutta lainaa 2010 euroon asti. Ensimmäisen kerran jälkeen, kun sinulla on jo profiili luotuna palveluun, hakeminen onnistuu myös puhelimitse salasanan avulla. Tällöin sinun on vain valittava tarvitsemasi lainasumma ja -aika sekä soitettava Vivuksen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelun aukioloajat ovat seuraavat: klo 7–23 arkipäivinä, klo 10–18 lauantaisin ja klo 10–14 sunnuntaisin.

Jos sinulla on jo avoinna oleva laina, mutta tarvitset lisälainaa, voit hakea sitä sinulle myönnettyyn enimmäismäärään asti. Voit tehdä lisälainankin noston soittamalla asiakaspalveluun edellä mainittuina aukioloaikoina tai kirjautumalla profiiliisi. Lisälainaa koskee sama eräpäivä kuin avoinna olevaa lainaakin.

Lainan takaisinmaksun siirtäminen onnistuu Vivuksella maksamalla siirtoon vaadittavan summan ennen eräpäivää (hinta riippuu lainaamastasi summasta). Eräpäivän siirtäminen onnistuu 14 tai 30 päivällä. Eräpäivän siirtämismaksu tehdään omassa verkkopankissa. Saat viimeistään parin päivän kuluttua vahvistuksen maksamisesta ja tiedon uudesta eräpäivästä. Tarkempia tietoja kaikista palvelun lainoista, takaisinmaksusta ja eräpäiväsiirrosta löytyy Vivus-lainayhtiön nettisivuilta.