Pikalaina Pikavippi.fi-palvelusta

Pikavippi tarjoaa pikalainoja yllättävään rahantarpeeseen. Jos tarvitset lainaa nopeasti 100, 200 tai 300 euroa, täytä vain hakemus palvelun nettisivuilla ja odota myönteistä lainapäätöstä.

Pienet lainat sopivat äkillisten menojen ja yllättävien kulujen rahoittamiseen, kuten hajonneen kodinkoneen korjauksesta aiheutuviin kuluihin tai lääkärilaskuihin. Jos kamppailet väliaikaisesti maksamattomien laskujen kanssa, pikalaina voi auttaa sinua. Se on tilapäislaina, ei jatkuvaluonteinen laina.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
pikavippi100€ - 3.000€6-60KK18 VHae Lainaa!

Kuinka voin hakea lainaa Pikavippi.fi-palvelusta?

Pikalainaa hakiessasi sinun täytyy tunnistautua palveluun verkkopankkitunnuksillasi, täyttää lainahakemus netissä sekä hyväksyä lainaehdot. Lainaa voi hakea joko 100, 200 tai 300 euroa. Tutustu ensin huolella lainan hinnastoon ja ehtoihin. Lainapäätöksen ollessa myönteinen rahat tulevat tilille asiakaspalvelun aukioloaikoina kello 8-22. Hakeminen on siis helppoa ja vaivatonta. Jos verkkohakemus on tehty jo kerran aiemmin, lainaa voi hakea myös tekstiviestillä.

Pikalainan hinta

Pikavippi.fi-palvelun pikalainan maksuaika on aina 184 päivää eli 6 kuukautta. Jos esimerkiksi haluat nostaa 300 euron pikalainan, sen korko on 75 euroa puolen vuoden maksuajalla. Muita kuluja ei veloiteta, eli kokonaiskuluiksi tulee yhteensä 375 euroa, todellisen vuosikoron ollessa 49,6 %.

100 euron pikavipille, jonka takaisinmaksuaika on sama, velkaa kertyisi korkoineen yhteensä 125 euroa, todellisen vuosikoron ollessa 49,6 %.

Kuka voi hakea lainaa?

Lainaa ei myönnetä kaikille. Muiden pikalainayhtiöiden tavoin Pikavippi.fi-palvelukin edellyttää hakijalta täysi-ikäisyyttä ja kunnossa olevia luottotietoja. Voit hakea lainaa siis ainoastaan siinä tapauksessa, että olet vähintään 18-vuotias henkilö, joka täyttää lainaehdot ja jolla ei ole aiempia maksuhäiriömerkintöjä. Tarvitset myös käytössä olevan matkapuhelinliittymän.

Luotettavaa palvelua

Lainan hakeminen Pikavippi.fi-palvelusta on turvallista, sillä palvelu on taattu suojatuilla yhteyksillä, ja tunnistautuminen tapahtuu aina verkkopankkitunnuksilla. Varaudu siihen, että henkilöllisyyden varmentamiseksi tietosi tarkistetaan myös väestörekisteristä ja Asiakastieto Oy:stä. Näin väärinkäyttötilanteita ei pääse syntymään.

Harkitsethan aina huolellisesti pikalainan hakemisen tarvetta ja kykyäsi maksaa se takaisin. Välttääksesi ikävän velkakierteen älä esimerkiksi yritä maksaa edellistä pikalainavelkaa pois toisella pikalainalla. Jos kuitenkin hallitset raha-asiasi hyvin, pikalaina voi olla sinulle oiva apu äkillisesti syntyneeseen rahantarpeeseen.