Cashbuddylta nopeaa apua

Iskikö akuutti rahapula, pesukone hajosi tai auto tarvitsee huoltoa ja tilipäivä on viikkojen päässä? Älä suotta hermostu, voit kääntyä Cashbuddyn puoleen ja hakea tarpeeseesi sopivaa rahoitusvaihtoehtoa nopeasti ja helposti. Saat päätöksen nopeasti, joten vältyt epätietoisuudessa killumiselta. Liity yli 100 000 tyytyväisen Cashbuddy-asiakkaan joukkoon!

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
cashbuddy1000-3000€360-1800 pv22 VHae Lainaa!

Lainatuotteista

Cashbuddyn lainatuotteita ovat pikavippi ja pikalaina, lisäksi nykyisten asiakkaiden on mahdollista hakea vanhaan lainaansa korotusta. Cashbuddyn pikalainoja voivat hakea 22 vuotta täyttäneet henkilöt, Suomessa osoitteen omaavat Suomen kansalaiset, joilla on säännölliset tulot. Hakijan luottotietojen tulee olla moitteettomassa kunnossa. Hakemuksen voi täyttää ajan salliessa vaikka yöaikaan ja se sujuu nopeasti. Lainaamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset, joiden avulla kirjaudutaan palveluun ja todistetaan hakijan henkilöllisyys.cashbuddy

4-vaiheinen lainahakemus

Cashbuddyn pikalainan hakeminen internetissä on todella helppoa: ensiksi valitse haluamasi lainasumma välillä 1000 – 3000 euroa. Toisena vaiheena on lainanlyhennysajan päättäminen, joka on siis 12 – 60 kuukautta. Kolmanneksi kirjoitat hakemukseen pyydetyt tiedot, ja lopuksi odottelet muutaman minuutin päätöstä, joka lähetetään sähköpostiisi. Sopimuksen allekirjoitat kätevästi verkkopankkitunnuksien avulla ja sitten rahat ovat jo käytettävissäsi.

Pikalaina

Pikalainan voi saada 1000 – 3000 euron suuruisena. Lainan maksuaika on, kuten pikavipilläkin, 1 – 5 vuotta ja vuosikorko vaihtelee 14,9 % – 24,9 % välillä. Todellinen vuosikorko ei koskaan ylitä 55 % korkokaton ansiosta. Talouden ollessa tiukilla, voi maksuerää muuttaa pienemmäksi tai nauttia maksuvapaasta kuukaudesta, suolivyön kiristämisen sijaan. Asiakkaan halutessa korottaa nykyistä lainaansa, vähennetään uudesta maksettavasta lainasta nykyinen ja asiakkaan tilille maksetaan jäljelle jäävä osuus. Maksettavia lainoja on siis vain yksi kerrallaan voimassa, mikä helpottaa taloudenpitoa.

Pikavippi

Pienempään pikaiseen rahantarpeeseen sopii puhelimella haettava pikavippi, josta yli 93 % vippiä hakeneista saa päätöksen jo minuutissa ja pikavippi maksetaan seuraavan arkipäivän aikana asiakkaalle. Cashbuddyn pikavippi voi olla asiakkaan tarpeen mukaan suuruudeltaan 1000 – 2000 euroa, ja laina-aikaa saa jopa 60 kuukauden, eli 5 vuoden verran. 1000 euron pikavipin vuosikorko on 14,9 % – 17,9 % ja 2000 euron pikavipin todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 30 % – 50,5 %. Pikavipin takaisinmaksu on joustava: halutessaan vipin ottaja voi muuttaa kuukausierän kokoa tai pitää vaikkapa maksuvapaan kuukauden.