Ferratumin Koroton-luotto!

Tarvitsetko pientä lainaa nopeasti äkilliseen rahantarpeeseen? Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa pikalainaa täysin korottomana. 50–300 euron suuruisen Koroton-pikavipin saat Ferratumilta hetkessä: hakemuksen täyttäminen on nopeaa, ja lainapäätös tulee välittömästi. Myöntävän lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät tilille yleensä muutamassa minuutissa.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
ferratum50 - 2000€7-30 Päivää21 VHae Lainaa!

Koroton-pikavippi on vain uusien asiakkaiden etu. Tutustu lainan ehtoihin ja takaisinmaksuaikoihin tarkemmin alta.

Ferratum – Koroton-pikavippi

Jos olet uusi asiakas, saat Ferratumilta pienen pikavipin ilman korkoja tai muita kuluja. Sinulla on mahdollisuus hakea lainaa 50, 100, 150, 200, 250 tai 300 euroa. Laina-aika näille pikavipeille riippuu lainasummasta: esimerkiksi 250 euron pikavipin takaisinmaksuaika on yhden kuukauden, kun taas 150 euron summaa voi maksaa takaisin 15 päivää. Pienimmille, 50 euron tai 100 euron lainasummille maksuaikaa saa viikon.

Lainan hakeminen

Koroton-pikavipin hakeminen on yksinkertaista, eikä se velvoita sinua mihinkään. Haet vain lainan ja maksat sen takaisin. Sinun ei tarvitse myöskään pelätä mitään ylimääräisiä piilokuluja. Laina-ajan sisällä maksetusta lainasta ei veloiteta lainkaan korkoa.ferratum

Kun tarve pienelle 50–300 euron lainalle yllättää, sinun tarvitsee vain valita haluamasi lainasumma, täyttää nopea lainahakemus Ferratumin verkkosivuilla tunnistautumalla sinne verkkopankkitunnuksilla ja odottaa lainapäätöstä, joka tulee yleensä välittömästi. Jos lainapäätös on myönteinen, rahat ovat tililläsi muutamissa minuuteissa.

Esimerkki lainan takaisinmaksusta:

Lainaat rahaa 200 euroa. Maksuaika 200 euron pikalainalle on 15 päivää. Kun maksat koko summan kerralla takaisin laina-ajan sisällä, maksat lainasta yhteensä 200 euroa. Todellinen kulut huomioiva vuosikorko on siis 0 %, samoin kuin lainan nimellinen vuosikorko.

Kuka voi hakea korotonta pikalainaa?

Ferratumin Koroton-pikavippiä voivat hakea vähintään 20 vuotta täyttäneet henkilöt, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Luottokelpoisuuden lisäksi Koroton-pikavipin hakemisen ehtoihin kuuluu se, että olet Ferratumin uusi asiakas. Jos ensilainan hakemisen ja takaisinmaksun jälkeen lainantarve iskee uudelleen, voit hakea Ferratumin 2000 euron jatkuvaa, Joustava-nimistä luottoa.

Voit lukea lisää Ferratumin tarjoamista lainoista lainayhtiön verkkosivuilta tai kysyä neuvoa asiakaspalvelusta, joka palvelee ympäri vuorokauden ja neuvoo laina-asioihin liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun saa yhteyden sähköpostilla tai puhelimitse.