LuottoRahan jatkuva luotto!

Jatkuva luotto on laina, josta voi lainata varoja aina tarpeen mukaan sovittuun rajaan asti. Lainaa ei siis tarvitse hakea jatkuvasti uudelleen, vaan lainanottaja voi nostaa lainaa niin kauan, kunhan lainan yhteenlaskettu määrä ei ylitä sopimuksen mukaista rajaa. Sopimuksen mukaan laina maksetaan takaisin joko kokonaan tai erissä. Erissä maksettaessa lainalle on sovittu yleensä kuukausittainen minimilyhennysmäärä. Jatkuva luotto toimii siis samaan tapaan kuin luottokortti. Jatkuvaa luottoa tarjoaa esimerkiksi LuottoRaha.

LuottoRaha on vuodesta 2005 toiminut suomalainen lainayhtiö, joka tarjoaa 2000 euron jatkuvaa luottoa. Laina haetaan tunnistautumalla palvelussa verkkopankkitunnuksilla ja täyttämällä luottohakemus. Luottopäätös tulee välittömästi, ja sen ollessa myönteinen rahat voi nostaa tilille heti. LuottoRahan tarjoama luotto on aina 2000 euroa, ja pienin nostettava summa siitä on 50 euroa. Lainan hakeminen ei maksa mitään, ja lainan takaisinmaksu tapahtuu joko erissä tai kertamaksuna oman päätöksen mukaan.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
limitti50-2000€30 pv20 VHae Lainaa!

LuottoRahan lainan hinnat

LuottoRahan tarjoaman luoton vuotuinen nimelliskorko on 49,88 %. Palvelu veloittaa myös 14 prosentin nostopalkkion nostetusta summasta. Lainan todellinen vuosikorko 2000 euron luotolle on 109,28 %.

Esimerkiksi nostaessasi lainaa 200 € maksat siitä 28 € nostopalkkiota. Korko 200 euron lainassa 30 päivän maksuajalla on yhteensä 8.20 €. Jos maksat lainan takaisin kerralla, 200 euron lainan kustannukset tulevat olemaan yhteensä 236.20 €. Maksettaessa laina takaisin erissä kuukausittainen minimilyhennys on 13 % käytetystä luotosta ja sen kuluista. Lainaa on lyhennettävä vähintään 200 € kuussa. Jos velka on pienempi kuin 200 €, kuukausittainen minimilyhennys on sama kuin velan määrä nostopalkkioineen ja korkoineen.

Luoton hakeminen

Lainaa ei voi hakea kuka tahansa. Saadakseen myönteisen lainapäätöksen LuottoRahalta hakijan on oltava vähintään 20 vuotta täyttänyt eikä hänellä saa olla aiempia maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi hakijan tulojen on oltava riittävät ja hänellä täytyy olla suomalainen henkilötunnus. Lainanhakija tarvitsee myös sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinliittymän.

Luottoa haetaan aluksi verkkopankkitunnuksia tai muuta sähköistä vahvaa tunnistusmenetelmää käyttäen, mutta yhden tunnistautumisen jälkeen asiakas saa käyttöönsä henkilökohtaisen PIN-koodin, jolla tunnistautuminen tehdään jatkossa lainaa nostaessa.