Ferratumin Joustava-luotto!

Ferratum on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa Joustava-luottoa 2000 euroon saakka sekä korottomia pikalainoja uusille asiakkaille. Joustava-luotto toimii aivan kuin kulutusluotto, eli luoton myöntämisen jälkeen ei tarvita erillisiä hakemuksia lainaa nostettaessa. Ferratum mainostaa Joustava-luottonsa olevan kuin pankkien tarjoamat kulutusluotot ja käyttölainat ja eroavansa edellisistä vain lyhyemmän hakuprosessinsa puolesta: lainan Ferratumilta voi saada tililleen jopa alle kymmenessä minuutissa. Lainan hintojen puolesta Ferratum ei kuitenkaan eroa esimerkiksi muista pikalainoja tarjoavista lainayhtiöistä.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
ferratum50 - 2000€7-30 Päivää21 VHae Lainaa!

Lainan hinta Ferratumilla

2000 euron Joustava-luotolta voit nostaa rahaa erissä aina tarvittaessa. Jos esimerkiksi haluat nostaa 1500 euron lainan, sen kulut huomioon ottava todellinen vuosikorko on 219,29 %. Luoton kustannukset tulevat siis kokonaisuudessaan olemaan 3311,31 €, jos luotto nostetaan kerralla sekä maksetaan takaisin 20 eri erässä kuukausittain. Lainan minimilyhennys on 12,5 % lainapääomasta, aina kuitenkin vähintään 150 €. Luoton avaus ei maksa mitään, eikä Ferratum veloita myöskään tilinhoitomaksuja. Nostopalkkiota veloitetaan 12,5 % ja kuukausikorko palvelussa on 8,5 %. Lainan nimellinen vuosikorko on 103,42 %.

Lainan takaisinmaksettu osuus on aina tarvittaessa uudelleen käytettävissä, aivan kuten luottokortissa.

Ferratumin koroton pikavippi

Ferratum tarjoaa Joustava-luoton lisäksi myös Koroton-pikavippejä uusille asiakkaille. Koroton on nimensä mukaisesti koroton pienlaina. Korotonta pienlainaa saa vähintään 50 euroa ja enintään 300 euroa, ja laina-aika riippuu lainan määrästä. Esimerkiksi 250 euron lainalle saa maksuaikaa 30 päivää ja laina maksetaan takaisin yhdessä erässä. Jos otat esimerkiksi 200 euron pikavipin, lainan nimellinen vuosikorko on 0 % ja todellinen kulut huomioiva vuosikorko 0 %. Laina ei siis sisällä mitään ylimääräisiä kuluja, vaan maksaessasi lainan takaisin kerralla maksat ainoastaan lainaamastasi summasta.

Kuka voi hakea lainaa

Koroton-pikavippejä voivat hakea vähintään 20-vuotiaat henkilöt, joilla ei ole aiempia maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla täytyy olla myös oma sähköpostiosoite ja matkapuhelinliittymä

sekä henkilökohtainen pankkitili. Lainan myöntämisen ehtona on myös se, että lainanhakijalla on vakituisen osoite Suomessa.

Uusi asiakas hakee lainaa ensiksi verkkopankkitunnuksia käyttäen ja myöhemmin kirjautumalla palveluun puhelinnumeroa tai henkilökohtaista PIN-tunnusta hyödyntäen. Nordea-pankin asiakkaat tarvitsevat kirjautumiseen aina verkkopankkitunnuksia.