Laina Rahalaitokselta!

Rahalaitos on pankkien ja rahoituslaitosten kanssa yhteistyössä oleva lainanvälityspalvelu, joka tarjoaa jopa 50 000 euron lainaa ilman lainatakausta. Rahalaitos kilpailuttaa lainan hakijan puolesta niin, että hakija saa useita lainatarjouksia yhdellä ja samalla hakemuksella. Näin asiakas voi verrata lainoja itse ennen päätöksentekoa. Rahalaitos pyrkii löytämään asiakkaalle edullisen lainan mahdollisimman järkevillä lainaehdoilla.

Yrityksellä on AAA-luottoluokitus, ja Rahalaitos.fi-palvelulla oikeus käyttää avainlipputunnusta merkkinä siitä, että palvelu on suomalainen ja luotettava. Rahalaitoksen yhteistyökumppaneita ovat mm. Cash Buddy, Ostosraha.fi, Lainaamo, Nordax Bank, Resurs Bank ja Halino.

Rahalaitoksella myös lainojen yhdistäminen onnistuu. Tällöin voit maksaa kalliit pienlainat, kulutusluotot ja pikavipit pois aina 50 000 euroon asti lyhentämällä vain yhtä lainaa kerrallaan, mikä tarkoittaa, että saat pidemmän takaisinmaksuajan sekä säästät huomattavasti koroissa ja muissa lainakuluissa.

Kuka voi hakea lainaa Rahalaitokselta?

Jotta voit hakea lainaa Rahalaitokselta, sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja vuosittaisten tulojesi on oltava vähintään 10 000 €. Lainanhakijalla ei saa olla julkisia maksuhäiriöitä. Lainan hakeminen on ilmaista, eikä Rahalaitos veloita palvelumaksuja tai muita kuluja. Lainan hakemiseksi ei myöskään tarvita vakuuksia.

Lainatarjoukset annetaan hakemuksen täyttämisen jälkeen usein jo samana päivänä. Lainanmyöntäjästä riippuen rahat maksetaan tilille viimeistään muutamassa arkipäivässä, joskus jo saman päivän aikana.

Lainan hinta

Voit hakea lainaa 500–50 000 euroa. Esimerkiksi jos 10 000 euron lainassa, jossa takaisinmaksuaika on 5 vuotta, todellinen vuosikorko 10,91 % ja nimelliskorko 10,4 %, takaisin maksettavaksi summaksi jää 12 866,64 €. Lainan kuukausierä on 214,4 €. Lainan voi maksaa takaisin kerralla tai erissä. Jos maksat lainan takaisin sovittua nopeammin, siitä ei veloiteta lisäkuluja. Korkoa maksat vain siltä ajalta, jolloin laina on ollut käytössä. Palvelussa ei ole tilin avaus- ja hoitomaksuja. Myöskään lainan hakeminen ei maksa mitään.

Lainan korot ja kulut riippuvat lainan myöntäneestä tahosta. Korkoja koskevat tiedot on nähtävissä lainatarjouksissa.

Rahalaitoksella laina-aika on 2-15 vuotta ja todellinen vuosikorko minimissään 4,5 % ja maksimissaan 50,5 %.