Cashbuddy – Lainaa nopeasti

Jopa 3000 euron lainapäätös välittömästi

Suomalainen Cashbuddy tarjoaa nopeasti ja helposti lainaa arjen kiperiin tilanteihin tai hankintoihin jopa 3000 € saakka. Lainahakemuksen voi täyttää kätevästi vaikka mobiililaitteella ja positiivisen lainapäätöksen jälkeen rahat maksetaan pankkitilille jo seuraavaan arkipäivään mennessä.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
cashbuddy1000-3000€360-1800 pv22 VHae Lainaa!

Kuinka hakeminen toimii

Cashbuddy on tehnyt lainan hakemisen helpoksi: tarvitaan vain tilinumero, verkkopankkitunnukset ja palkka- tai eläkelaskelman kopio esimerkiksi kännykällä otettuna kuvana. Lainahakemuksen voi täyttää netissä mihin kellonaikaan tai minä päivänä tahansa. Lainalaskuri auttaa arvioimaan juuri itselle sopivan lainasumman määrää. Sopivan summan löydyttyä sivustolla täytetään henkilötiedot ja tunnistaudutaan pankkitunnusten avulla tietoturvan takaamiseksi. Kun varsinainen lainahakemus on lähetetty, Cashbuddy antaa lainatarjouksen välittömästi ja pankkitunnusten avulla sopimuksen voi allekirjoittaa välittömästi. Pienin mahdollinen lainasuma on 1000 euroa ja siitä ylöspäin lainaa voi hakea sadan euron välein aina 3000 euroon saakka.

Miksi sain kielteisen päätöksen?

Kielteisen lainapäätöksen takana ovat useimmiten joko maksuhäiriömerkinnät asiakkaan tiedoissa tai riittämättömät kuukausitulot. Työsuhteen muodolla ei ole merkitystä, kunhan kuukausitasolla tulot ovat riittävän suuret lainan takaisinmaksua ajatellen. Lainan hakijan tulee myös olla vähintään 20-vuotias.

Lyhennykset ja kulut

Lainaa hakiessa asiakas määrittelee, millä aikavälillä hän suunnittelee lyhentävänsä lainan kokonaan. Cashbuddy tarjoaa jopa 60 kuukauden laina-aikaa, mutta minimissään lainaa täytyy maksaa takaisin 12 kuukauden ajan.

Lainan summasta ja takaisinmaksuajasta riippumatta lainan kuluja ovat tilinhoitomaksu (9 €), korko (20-25%) sekä järjestelypalkkio (0-299 €). Todellinen vuosikorko määräytyy myös lainan mukaan: esimerkiksi 1000 euron lainan vuosikorko 12 kuukauden laina-ajalla on 45,7%, kun taas yhtä pitkällä takaisinmaksuaikavälillä 3000 euron lainaan tulee todellista vuosikorkoa 52,4 prosenttia. Sivuston lainalaskuri näyttää, kuinka paljon maksettavaa asiakkaalle tulee yhteensä valitsemallaan lainalla.

OmaBuddy-verkkopalvelun kautta voi tarkastella omia laina- ja lyhennystietojaan ja palvelussa voi myös halutessaan maksaa lainan loppuun suuremmalla kertasummalla. Asiakaspalvelun kautta on mahdollista saada kuukauden mittainen lyhennysvapaa. Maksuvapaasta peritään 5 euron maksu.

Asiakaspalvelu

Mikäli verkkopalvelun kautta ei löydä ratkaisuja ongelmatilanteisiin, Cashbuddyn asiakaspalvelu on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin aamuyhdeksästä kello 12.30 asti sekä puhelimitse, että sähköpostitse.