Limiitiltä lainaa suomalaiseen arkeen

Mitä tehdä, kun muisti petti ja veronpalautukset ovatkin jälkiveroja? Rakkaan syntymäpäivä tuli taas salakavalasti ja maailman parhaan lahjan sijasta tarjolla onkin ei-oota? Hätä ei ole tämän näköinen, Limiitti.fi on valmiina auttamaan! Lainahakemuksen nopea käsittely ja varojen välitön maksaminen päästävät hakijan kiipelistä heti. Jo 300 000 suomalaista on jo saanut helpotusta arkeensa Limiitti.filtä, liity siis hyvään seuraan!

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
limitti50-2000€30 pv20 VHae Lainaa!

Tuotteet

Limiitti.fi tarjoaa jatkuvaa lainaa jopa 3000 euroon saakka, sekä oheisena tai erikseen joustolaskua, jota voi käyttää pelkästään laskujen maksamiseen. Kuten yleensäkin lainoja haettaessa, Limiitti.fi-laina voidaan myöntää raha-asiansa moitteettomasti hoitaneelle, eli luottohäiriömerkintöjä vaille olevalle, 20-vuotta täyttäneelle henkilölle. Hakijan tulee myös olla Suomen kansalainen, jolla on vakituinen kotiosoite Suomessa.

Hakeminen

Lainan hakeminen Limiitti.fin sivustolla on helppoa kuin heinänteko: aivan ensimmäiseksi valitaan haluttu lainasumma nostolaskurista, jolloin lainan saa myös arvion ensimmäisestä takaisinmaksuerästä sekä lainan sivukuluista. Seuraavaksi on aika täyttää huolellisesti lainahakemus, sekä tunnistautua omilla verkkopankkitunnuksilla. Hakija saa lainapäätöksen välittömästi täytettyään hakemuksen. Lainapäätöksen ollessa myönteinen, maksetaan rahat välittömästi uuden asiakkaan tilille, maksuliikenne yleisimpien pankkien tileille toimii ympäri vuorokauden. Lainan nostaminen jatkossa onnistuu sekä tekstiviestillä, että Omille sivuille kirjautumalla.limitti

Jatkuvaluonteinen laina

Limiitti.fi ei ole pika- tai pienlaina, vaan jatkuvaluonteinen laina, joka myönnetään joko 2000 tai 3000 euron suuruisena. Koko lainasummaa ei tarvitse nostaa kerralla, ja uuden asiakkaan etuna ei nostokulua veloiteta lainkaan ensimmäisestä 100 – 500 euron kertanostosta. Muutoin nostokulu on suuruudeltaan 15 % noston määrästä. Kuukausikorko 2000 euron Limiitille on 7,5 % ja 3000 eurolle 5,0 %. Todelliseksi vuosikoroksi muodostuu ensiksi mainitulle 138,9 % ja jälkimmäiselle 97,81 %. Limiitti.fi-lainan lyhyin maksuaika on 3 kuukautta ja pisin 30 kuukautta, kun laina maksetaan pois pienin mahdollisin lyhennyksin.

Joustolasku

Joustolasku on palvelu, jota voidaan tarjota tapauskohtaisesti lainan sijaan laskujen maksamiseen. Joustolasku-asiakkaalle myönnetään 500 euron arvoinen laskunmaksutili, jonka maksuvara pysyy ajantasalla kun laskun maksutiedot syötetään Omien sivujen kautta. Joustolaskulla hoidettujen maksujen takaisinmaksaminen sujuu joustavasti: kuukausierä on 100 – 150 euroa, eli 20 % tehtyjen maksujen ja kulujen kokonaismäärästä.