Joustoluotto Everyday.fi-palvelusta

Everyday.fi on lainapalvelu, joka tarjoaa joustoluottoa 2000 euron luottorajalla. Voit nostaa siitä tarpeesi mukaan erisuuruisia summia joko kerralla tai erissä. Jos esimerkiksi pesukoneesi hajoaa yllättäen, saat joustoluoton avulla koneen korjaukseen tarvittavan summan nopeasti ja vaivattomasti luottorajan puitteissa. Lainaa voi käyttää myös suoraan verkko-ostosten maksamiseen.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
everyday-fi20€ - 2.000€Sopivat kuukausierät18 VHae Lainaa!

Lainan hakeminen ja hinta

Hakeaksesi lainaa Everyday.fi-palvelusta sinun tulee olla vähintään 21–75-vuotias suomalainen henkilö, jolla on virallinen osoite Suomessa eikä luottohäiriömerkintöjä. Lainan hakeminen ei maksa mitään ja se sujuu nopeasti: lainapäätöksen saa vartissa hakemuksen täyttämisen jälkeen ja rahat tulevat tilille päivittäin asiakaspalvelun aukioloaikoina kello 8-22. Hakemuksen täyttäminen tapahtuu verkossa vaivattomasti 24/7, ja hakemista varten tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Voit nostaa lainaa 20 eurosta 2000 euroon, euron tarkkuudella. Nostopalkkio palvelussa on 15 % ja kuukausikorko 5 %. Tarvitessasi esimerkiksi 500 euron suuruisen luoton maksat siitä yhteensä 575 euroa, nostoprovision ollessa 75 euroa. Muita kuluja, kuten kuukausi- ja vuosimaksuja, palvelussa ei ole.

Jos tarvitset kerralla koko luoton suuruista summaa, eli 2000 euroa, maksat lainasta yhteensä 2300 euroa. 15 %:n nostoprovisio on 2000 euron suuruisessa lainassa 300 euroa.

Todellinen vuosikorko 800 euron lainalle on 99,69 %. Takaisinmaksuaikaa lainalle saa yleensä 45 päivää, eli tavallisesti se on maksettava pois vasta seuraavan kuukauden lopussa. Velan voi maksaa takaisin joko kerralla tai erissä, osamaksun lyhennyksien ollessa minimissään 1/5 loppusummasta (aina kuitenkin vähintään 20 euroa). Voit myös nostaa lisälainan tarvittaessa, kunhan sinulla ei ole erääntyneitä laskuja Everyday.fi-yhtiölle.

Apua asiakaspalvelusta

Voit kysyä lisää joustoluottoon liittyvistä asioista Everyday.fi-sivuston asiakaspalvelusta, joka on avoinna joka päivä kello 8-22. Puhelinpalvelu päivystää kello 20:een asti, ja yhteyden saa myös sähköpostin välityksellä. Saat tarkempaa tietoa joustoluotosta myös palvelun verkkosivuilta, jossa on vastattu lainaa koskeviin yleisimpiin kysymyksiin (katso kohta ”Usein kysyttyä”).

Everyday.fi on luotettava lainapalvelu, josta voit saada apua yllättäviin menoihin. Jos kodinkone hajosi tai haluat vaikka lähteä lomalle, joustoluotto voi tulla avuksi.