Ferratum – lainaa mobiilisovelluksella!

Vuodesta 2005 toiminut Ferratum Finland Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa lainaa elämän eri tilanteisiin. Yhtiö kuuluu Ferratum Oyj:lle, joka on listattu Frankfurtin pörssin päälistalla. Yritys toimii yhteensä 23 maassa, ja se on palvellut perustamisestaan lähtien jo yli miljoonaa asiakasta ympäri maailmaa. Etelä-Suomen aluehallintaviraston luotonantajarekisteriin rekisteröidun Ferratumin tavoitteena on laajentaa asiakaskuntaansa kattamaan 30 eri maata Euroopassa ja sen ulkopuolella. Ferratum on yksi ensimmäisistä pienlainaa mobiilisti tarjoavista yrityksistä, ja tällä hetkellä se on Euroopan markkinoiden johtavia toimijoita.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
ferratum50 - 2000€7-30 Päivää21 VHae Lainaa!

Luotettava palvelu

Ferratum tutkii lainanhakijoiden taustat tarkasti. Lainaa voivat saada vain luotettavat ja vastuulliset täysi-ikäiset, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Ferratumin tarkoituksena on tarjota luotettava palvelu, jossa asiakkaille kerrotaan kaikista lainaan liittyvistä kuluista avoimesti. Ferratumin asiakkaana voit siis luottaa siihen, ettei lainaasi sisälly odottamattomia piilokuluja. Käytettävissäsi on lisäksi asiakaspalvelu, joka neuvoo lainanhaussa ja maksuaikojen sopimisessa. Neuvoja voi saada myös oman talouden hallinnan kehittämisessä.ferratum

Ferratumin mobiilisovellus

Ferratumin Joustava-luotto on saatavilla älypuhelimeen. Mobiilisovellus on maksuton, ja sillä saa tehtyä lainannoston kätevästi ilman verkkopankkitunnuksia. Rahat tulevat tilille minuuteissa. Mobiilisovellus on suunniteltu liikkuville ihmisille, ja sen avulla on helppo nostaa rahaa missä ja milloin vain. Sovellus on ladattavissa sekä iOS- että Android-puhelimiin AppStoresta tai Google Playsta. Lataus on maksuton.

Sovelluksesta voi nähdä kaikki Joustava-luottoa koskevat tärkeät tiedot, esimerkiksi saldon ja nostettavissa olevan luoton määrän. Sillä voi tarkastella aiemmin tehtyjä nostoja sekä saada myös yhteyden asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on maksuton ja toimii 24 tuntia vuorokaudessa. Mobiilisovelluksesta voi siis nähdä koko lainatilanteensa helposti ja nopeasti missä vain.

Mobiilisovelluken käyttäminen

Sovellukseen kirjaudutaan omalla henkilökohtaisella PIN-koodilla. Jos lainahakemus on jo tehty, sitä ei tarvitse tehdä uudestaan. Mobiilisovelluksessa ollessasi voit vain valita haluamasi nostosumman laskurista ja siirtyä sen jälkeen noston varmistukseen. Nosto vahvistetaan PIN-koodilla.

Uuden asiakkaan on rekisteröidyttävä ensin verkkopankkitunnuksilla ja tehtävä sen jälkeen lainahakemus. Lainahakemuksen myöntämisen jälkeen mobiilisovelluksessa tulee vain tarkistaa noston tiedot ja omat yhteystiedot ennen noston tekemistä.