Lainasto – jopa 400 euron pikavippejä!

Joskus saattaa syntyä yllättävä tarve ylimääräiselle rahalle esimerkiksi kodinkoneen hajoamisen seurauksena. Lainasto Oy on palvelu, josta voi hakea kolmenlaista lainaa arjen eri tarpeisiin. Vaihtoehtoina ovat 2000–5000 euron kulutusluotto, 100–3000 euron joustoluotto ja 100–400 euron pikalaina. Lainan hakeminen tapahtuu verkossa täytettävän hakemuksen avulla, ja myönteisen päätöksen jälkeen rahat tulevat tilille nopeasti. Kerromme tässä artikkelissa tarkemmin Lainasto Oy:n pikalainasta: lainan hinnoista, hakuohjeet ja muuta tärkeää tietoa.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
lainasto200€ - 2.000€Sopivat kuukausierät21 VHae Lainaa!

Pikalainan hakeminen

Jos tarvitset muutaman sadan euron lainaa nopeasti, Lainasto Oy:n pikavippipalvelu voi tulla avuksi. Se tarjoaa 100–400 euron pikalainaa jopa 12 kuukauden maksuajalla. Hakeminen on helppoa: täytät vain lainahakemuksen palvelun verkkosivuilla, lähetät sen ja vastaanotat rahat tilillesi. Pikalainahakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina maanantaista perjantaihin kello 8-22 ja lauantaista sunnuntaihin kello 12–20. Pankista riippuen rahat siirtyvät tilillesi joko samana päivänä tai muutaman arkipäivän kuluessa. Seuraavien pankkien asiakkaille laina tulee tilille jo heti samana päivänä: Aktia, Nordea, Osuuspankki, POP-Pankki, S-Pankki, Säästöpankki ja Tapiola.

Lainaa ei myönnetä kaikille. Voit hakea lainaa Lainasto Oy -palvelusta ainoastaan siinä tapauksessa, että olet vähintään 18-vuotias luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö ja asut vakituisesti Suomessa. Sinulla ei siis saa olla aiempia maksuhäiriömerkintöjä. Tarvitset lisäksi joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen lainan hakemiseksi.

Lainan hinta

Voit hakea lainaa 100, 200, 300 tai 400 euroa. Esimerkiksi 200 euron lainan kulut ja korot ovat yhteensä 75 euroa, eli lainan kokonaiskustannuksiksi tulee 275 euroa 12 kuukauden takaisinmaksuajalla. Nimelliskorko on 28,6 % ja todellinen vuosikorko 48,90 %.

400 euron lainassa kulut ja korot ovat puolestaan 150 euroa, eli maksettavaa kertyy yhteensä 550 euroa, kun takaisinmaksuaika on sama 12 kuukautta.

Laina maksetaan takaisin oman valinnan mukaan joko kertamaksuna tai erissä. Erissä maksettaessa lainaa lyhennetään aina kahden kuukauden välein, eli maksu tapahtuu yhteensä kuudessa osassa. Eräpäivän muutoksia koskevissa asioissa voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sähköpostilla tai puhelimitse.