Limiitti – Täysin kotimainen rahoituspalvelu!

Limiitti tarjoaa nopeita, turvallisia ja räätälöityjä luottoja mihin tahansa elämäntilanteeseen. Hajosiko pesukone? Tuliko yllättävä lääkärireissu? Pitääkö auto huollattaa ja tilipäivään on vielä viikkoja? Luoton hakeminen Limiitistä on erittäin vaivatonta ja mikä parasta, sivusto tarjoaa ensimmäisen lainan täysin ilman nostokulua jopa 300 euroon saakka. Palvelun takana on vuonna 2006 perustettu Tact Finance Oyj -niminen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Turussa. Suomen lisäksi yhtiöllä on toimipaikkoja myös Tallinnassa, Tukholmassa, Luxemburgissa ja Varsovassa.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
limitti50-2000€30 pv20 VHae Lainaa!

Näin haet luottoa

Luottoa Limiitistä voi hakea aina sadasta eurosta jopa 2000 euroon asti. Etusivun liukusäätimen avulla voi helposti arvioida lainan tarvetta ja arvioituja takaisinmaksukuluja. Luoton hakeminen sivustolla on äärimmäisen yksinkertaista: ensiksi asiakas valitsee liukusäätimellä itselleen sopivimman lainasumman. Tämän jälkeen luoton hakija täyttää henkilötiedot ja kirjautuu palveluun omilla nettipankkitunnuksilla (tunnistautumisen vuoksi). Kun varsinainen lainahakemus on täytetty ja tiedot maksukyvystä ja aiemmista lainoista annettu, Limiitti tarjoaa lainaa maksukykyyn ja luottosummaan perustuvin maksuehdoin. Asiakkaan hyväksyttyä lainaehdot päätös luoton maksamisesta tehdään pikimmiten ja rahat ovat tilillä viimeistään 24 tunnin kuluessa lainan hakemisesta. Pienin sallittu kuukausierä luoton takaisin maksamiseksi on 50 €. Lainan takaisinmaksuaikaväli vaihtelee palvelussa kolmesta kuukaudesta kolmeenkymmeneen.

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen nostoja voi tehdä käytännössä mihin kellonaikaan tahansa ympäri vuoden. Luottoa voi nostaa myös tekstiviestitse, jolloin rahat näkyvä tilillä jopa 15 minuutissa! Joskus harvoin lainapäätös voi tosin olla kielteinen. Yleisimmät syyt negatiiviseen päätökseen ovat häiriömerkintä luottotiedoissa, alaikäisyys tai virheellisesti täytetty lainahakemus.limitti

Kulut ja korot

Limiitti listaa avoimesti lainojensa kulurakennetta heti etusivullaan. Normaaliin luottohakemukseen sisältyy aina kulut nostopalkkiosta ja koroista, poislukien uusien asiakkaiden nostokuluton laina. Luoton summa vaikuttaa kulujen kokonaismäärään ja viittaa antavia korkoprosentteja voi tarkastella kätevästi Limiitin hinnastosta. Todelliset luoton kulut ja korot asiakas saa tosiasiassa vasta luottoa hakiessaan. Yhden noston kulut ovat aina vähintään 9,90 € + 5% nostosummasta ja todellinen vuosikorko on minimissään 49,77%. Kaikki Limiitin palvelut toimivat luontevasti netin kautta, mutta mikäli asiakas haluaa tilata laskun paperisena, tulee hintaan 1,9 € lisämaksu laskua kohden.