Limiitti.fi-palvelun joustolasku!

Limiitti.fi ei tarjoa ainoastaan jatkuvaluonteista 2000–3000 euron lainaa, vaan lainayhtiöltä voi hakea myös Joustolasku-nimistä palvelua, joka on tarkoitettu laskujen maksamiseen. Voit tutustua kyseiseen palveluun ja sen hinnastoon tarkemmin alta.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
limitti50-2000€30 pv20 VHae Lainaa!

Limiitti.fi-lainayhtiön joustolasku on uusi palvelu, joka myönnetään aina tapauskohtaisesti normaalin lainalimiitin sijaan. Joustolasku-palvelu on lainan takaisinmaksua varten, ei lainarahojen nostamiseen omalle tilille. Palvelun voi ottaa myös normaalin lainan yhteyteen. Joustolasku-palvelu ei tosin välttämättä vaadi lainaa ollenkaan, sillä laskua varten merkityt rahat voi aina varata muuhun tarkoitukseen.

Kuinka Joustolasku-palvelu toimii?

Jos haluat Joustolasku-palvelun käyttöösi, saat 500 euron arvoisen laskunmaksutilin. Palvelussa voit syöttää laskun maksutiedot Omien sivujen kautta palveluun. Rahansiirtojen tarvetta tilien välillä ei siis ole, eikä sinun tarvitse siirtyä omaan verkkopankkiisi laskun maksua varten. Maksun hyväksymisen jälkeen Joustolasku-tilille syntyy katevaraus ja maksuvarasi pysyy ajan tasalla.

Joustava takaisinmaksu

Joustava-palvelu on nimensä mukaisesti joustava palvelu. Sen kautta tehtyjen maksujen takaisinmaksun kuukausierä on 20 % tehtyjen maksujen kokonaismäärästä kulut mukaan lukien. Vähimmäismaksu on kuitenkin aina 100 euroa ja enimmäismaksu 150 euroa. Jos Joustolasku on otettu Limiitti.fi-palvelun tarjoaman lainan yhteyteen, Joustolaskun kautta tehdyt maksut laskutetaan aina nostojen yhteydessä.

Kun saat myönteisen lainapäätöksen Joustolaskusta, voit aloittaa palvelun käytön heti. Voit kirjautua Omille sivuillesi verkkopankkitunnuksilla tai henkilötunnusta ja PIN-koodia käyttäen. Järjestelmässä on tarkat ohjeet laskun maksamiseksi. Laskusta on lähetettävä kopio, ja se onnistuu ottamalla laskusta kuvan esimerkiksi puhelimella, skannerilla tai faksilla. Lähetä kopio sähköpostilla Limiitti.fi-palveluun.

Voit käyttää Joustolaskua oman maksuvaran puitteissa aina tarpeen mukaan. Saat Joustolaskulla enemmän käyttörahaa tilillesi.limitti

Joustolaskun hinnasto

Limiitti veloittaa palvelusta runsaasti kuluja, mm. tilinhoitomaksuja ja nostokuluja. Tilinhoitomaksu on 4,90 euroa kuussa ja nostokulut 15 % laskun summasta. Joustolaskupalvelun pikamaksu on 4,90 euroa. Luotonsaajan yhteystietojen hankkiminen maksaa 15 euroa, ja asiakkaan pyynnöstä tehtävä selvitystyö on minimissään 35 euroa tai 70 euroa tunnilta. Maksu liikasuorituksen palauttamisesta vie 10 euroa, samoin viitteettömän maksusuorituksen selvittäminen. Todellinen vuosikorko on 191,91 % / 7,5 % per kuukausi.