Pikalainapalvelu Cashbuddy!

CashBuddy on ruotsalaiseen JSM Financial Groupiin kuuluva suomalainen osakeyhtiö, joka tarjoaa lainaa pikaiseen rahantarpeeseen jopa 3000 euroa. Hakemuksen täyttämiseksi tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja tulotositteen, ja lainapäätös tulee välittömästi. Kuvan palkkatodistuksesta voit ottaa kännykällä ja ladata sen sivuston kautta hakemukseen. Lainapäätöksen ollessa myönteinen rahat saa tilille viimeistään seuraavana arkipäivänä. Lainaa voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa, ja hakeminen onnistuu helposti myös puhelimella.

LainayhtiöLainasummaLaina-aikaIkärajaHae Lainaa!
cashbuddy1000-3000€360-1800 pv22 VHae Lainaa!

CashBuddy mainostaa tarjoavansa edullista lainaa matalalla korolla. Palvelu kuitenkin veloittaa runsaasti muita kuluja, esimerkiksi lainan järjestelypalkkioita ja tilinhoitomaksuja. Laina CashBuddylta tuleekin siis vähintään yhtä kalliiksi kuin miltä tahansa muulta pikalainayhtiöltä haettu laina.

Kuka voi hakea lainaa CashBuddylta

Voit hakea lainaa CashBuddylta, jos olet vähintään 22-vuotias, säännölliset kuukausitulosi ovat minimissään 1200 euroa eikä sinulla ole aiempia maksuhäiriömerkintöjä. Työsuhteesi saa olla vakituinen, määräaikainen tai osa-aikainen, tai voit olla koeajalla. Tuista saatuja tuloja tai pääomatuloja ei oteta huomioon, ainoastaan palkka- tai eläketulot hyväksytään lainaa hakiessa. Lainasopimuksen allekirjoittamiseksi tarvitset verkkopankkitunnukset.

Lainan hinta

Lainan hakeminen on ilmaista. Lainasummasta ja -ajasta riippuen korko on 14.9 % – 24.9 %. Todellinen vuosikorko, joka sisältää järjestelypalkkion ja tilinhoitomaksun, vaihtelee välillä 35.5 % – 55.7 %. CashBuddyn veloittama kuukausittainen tilinhoitomaksu on 9 euroa ja lainan järjestelypalkkio minimissään 49 € ja maksimissaan 299 €. Itse verkkopalvelu on maksuton, samoin lainan ennenaikainen takaisinmaksu. CashBuddylla lainaa voi maksaa takaisin jopa viisi vuotta, joten voit neuvotella itsellesi parhaiten sopivat maksuerät.cashbuddy

Jos haet esimerkiksi 1500 euron lainan ja päätät maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa, korko on 14.9 %, järjestelypalkkio 129 € ja todellinen vuosikorko 50.5 %. Maksettavaksi tulee 155 euroa kuukaudessa, ja yhteensä lainan kustannukset tulevat olemaan 1860 €.

3000 euron lainassa 12 kuukauden laina-ajalla korko on puolestaan 19.9 %, järjestelypalkkio 249 € ja todellinen vuosikorko 48.1 %. Maksettavaa tulee yhteensä 3696 € kuukausierän ollessa 308 €.

Cashbuddylla voit myös sopia maksuvapaan kuukauden Oma Buddy -verkkopalvelussa. Sen hinta on 5 €.