Vivus.fi – Korottomia pikavippejä!

Tarvitsetko pientä lainaa nopeasti äkkinäiseen rahantarpeeseen? Vivus.fi on pienlainayhtiö, joka tarjoaa korottomia pikavippejä 10 eurosta 400 euroon asti. Hakeminen on nopeaa ja vaivatonta, ja rahat tulevat tilille jopa 15 minuutissa. Uusien asiakkaiden ensimmäinen laina on täysin maksuton: se ei sisällä lainkaan kuluja eikä korkoja! Tutustu alta tarkemmin Vivus.fi-sivuston tarjoamiin palveluihin, jos tarvitset nopeaa taloudellista helpotusta.

Pikavipin hakeminen

Voit hakea Vivukselta 10–400 euron korottoman ensilainan. Lainan hakemiseksi sinun täytyy vain rekisteröityä palveluun ja täyttää hakemus netissä. Hakeminen on nopeaa, ja lainapäätös tulee välittömästi. Valitset vain haluamasi lainasumman ja laina-ajan, niin näet suoraan lainalle kertyvät kulut ja eräpäivän. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen laina siirtyy tilillesi yleensä vartissa, muutamaa pankkia lukuun ottamatta. Maksupalvelu on auki kello 7 ja 23 välisenä aikana.

Korottomat pikavipit

Korottomat pikavipit ovat suuruudeltaan 10–400 euroa. Jos olet uusi asiakas ja haluat nostaa esimerkiksi 300 euron lainan, voit saada sille maksuaikaa 3–30 päivää. Kuukauden maksuajalla 300 euron laina tulee maksamaan sinulle yhteensä 300 euroa, sillä kerralla takaisin maksettuna lainalle ei kerry lainkaan korkoa. Todellinen vuosikorko on näin ollen 0 %, eli maksat vain lainaamastasi summasta!

Laina on kertalaina. Se on maksettava takaisin kerralla eräpäivään mennessä. Laina-aika katsotaan alkavaksi siitä päivästä, kun ensimmäinen nosto tapahtuu hakijan pankkitilille.

Lainan hakemisen ehdot

Vivus ei myönnä luottoa kaikille. Lainan hakemisen edellytyksenä on, että hakija on 20 vuotta täyttänyt ja oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla on myös oltava osoite Suomessa sekä suomalainen pankkitili. Lainan hakeminen onnistuu vain rekisteröitymällä palveluun ja tunnistautumalla vaaditulla tavalla. Vippejä voivat hakea Vivukselta myös opiskelijat, sillä palvelu ei edellytä hakijalta säännöllisiä tuloja. Ehtona on vain, että laina maksetaan takaisin maksuehtojen mukaisesti.

Ensimmäisen lainan jälkeen voit jo hakea isompaa lainasummaa, ja hakeminen onnistuu tällöin myös puhelinsoitolla.

Apua asiakaspalvelusta

Lainaehdot on tarkasti selostettu Vivuksen nettisivuilla. Jos kuitenkin jotakin jää epäselväksi, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, joka neuvoo sinua kaikissa lainaan liittyvissä kysymyksissä.